Arena Warehousing heeft een gloednieuwe website!
Website = Multilingual (English, Deutsch, Nederlands)
Alleen maar transport van TOP kwaliteit
De BESTE in elk vakgebied!
Met professionele ervaring!

Uitgebreide Distributie Netwerk

Professionaliteit & Productiviteit

Wereldwijde Expertise

Kopje Koffie?

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord en denken met u mee aan de passende logistieke oplossingen

Arena Warehousing is de logistieke dienstverlener die het gehele supply chain management voor haar klanten verzorgd van fabriek tot eindgebruiker. opslag en warehousing, distributie en transport en/ of value added logistics (VAL), voorzien van alle service en formaliteiten op douanegebied; Arena Warehousing biedt u one stop logistic solutions.

Ons distributiecentrum op industrieterrein Vosdonk in Etten-Leur is gelegen in Nederland’s #1 logistieke hotspot. Gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en beide luchthaven Schiphol en Zaventum biedt de mogelijkheid een achterland met 350 miljoen consumenten binnen 24uur te bereiken.

Arena biedt logistieke oplossingen voor elke goederenstroom: Import, Export en/of nationaal. Ongeacht kleine of grote hoeveelheden goederen is onze drijfveer te excelleren in elke schakel van de logistieke keten door:

  • Een uitgebreid, betrouwbaar distributienetwerk
  • Flexibiliteit, productiviteit en professionaliteit
  • Wereldwijde douane expertise

Transport van topkwaliteit

Top Kwaliteit

AEO

Arena Warehousing heeft in Q3 van 2010 de AEO-F certificering bereikt. Als Authorized Economic Operator voldoen wij aan de door de wereldwijde douanes vastgestelde veiligheidscriteria en zijn wij bewezen betrouwbaar. Heermee willen wij onze service naar onze klanten in het internationaal handelsverkeer nog verder versnellen.

ISO 9001:2008

Arena Warehousing is sinds Q1 2010 ISO 9001:2008-gecertificeerd. Met het bereiken van deze certificering kunnen wij onze klanten officieel van constante hoge kwaliteit van diensten garanderen.